Gebakken Gnocchi

Gnocchi met spek en spitskool

Recipe by Familie BroedersDifficulty: makkelijk
personen

8

voorbereiding

10

minutes
kooktijd

15

minutes
calorieën

450

kcal
Bereidingstijd

25

minutes

Dit smakelijke gerecht combineert knapperig gebakken gnocchi met hartige spekjes en malse spitskool. Het is een eenvoudige te bereiden maaltijd met een heerlijke smaak.

Ingredients

  • 4 uien

  • 4 tenen knoflook

  • 1400 gram spitskool

  • 250 gram gerookte ontbijtspek

  • 1 kilo gnocchi

  • 400 gram crème fraiche

  • zout en peper naar wens

Directions

  • Pel en snipper de uien en de knoflook.
  • Was de kool en snijd het in dunne reepjes.
  • Snijd het spek in reepjes en bak deze krokant in een droge koekenpan. Neem deze uit de pan.
  • bak de gnocchi bruin met bakboter (ongeveer 5/6 minuten) en neem ook deze uit de pan.
  • Bak de ui , knoflook en de spitskool in 5 minuten gaar.
  • Spatel de gnocchi, het spek en de crème fraiche erdoorheen.
  • Breng het op smaak met de zout en peper.

Notes

  • Per portie Ca. 450 kcal.
  • Dit recept koste ons medio maart 2024 € 14 voor 8 personen
  • EET SMAKELIJK !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *