Over ons

Wat leuk dat je ons allereerste blog leest.! 

Wie zijn wij?

Wij zijn Ferry Broeders (40) en Denise Huijnen (35). Ons verhaal begint in 2008, We ontmoeten elkaar in de Efteling.Ferry en Denise Echter kregen we pas een maand na ons ontmoeting een relatie. Dat was op 10 september 2008 (10-09-08).Ferry woonde in Waalwijk en Denise in Berghem maar al heel snel sliep Ferry meer in Berghem dan nog in Waalwijk. Toen we een jaartje verkering hadden konden we ons gaan inschrijven voor een nieuwbouw huis en tot ons verbazing werden we ingeloot en kochten we ons huis samen. Doordat het nieuwbouw was duurde het wel even voor we er echt woonde dit was in 2010 of 2011. Eind 2011 werden we Zwanger van ons Oudste. In augustus 2012 werd ons eerste Dochter Daène geboren.ons Al snel na Daène zouden we het wel heel erg leuk vinden om nog een kindje te krijgen. Ons wens werd vervult want in april 2015 werd ons tweede dochter Yana geboren. In dat zelfde jaar werden we iets sneller dan verwacht (wel gewenst zwanger). Zo werd in Juni 2016 Ons eerste zoon Neal geboren. Zo vlogen de jaren voorbij. We maakte samen veel mee, van mooie vakanties tot de leukste uitjes. Wij houden enorm van het buiten zijn en nieuwe dingen ontdekken. Al een poosje gaven Ferry en Denise aan elkaar aan dat er nog wel een kinderwens was en kort erna waren we zwanger van ons zoontje Luan die in april 2019 geboren werd. En in 2019 werden we ook nog zwanger (gewenst)  van ons zoontje Boaz die in Juni 2020 geboren is.  

Ondanks ons groot gezin zijn we erg bezige bijtjes. Familie BroedersHet liefst gaan we ieder weekend op pad met de kinderen, vaak deden we dat ook. Zo kregen we rondom de geboorte van Boaz ook de vraag “hoe doen jullie het toch allemaal zoveel leuke dingen, met zon groot gezin en hoe organiseer je het toch allemaal?” Zo is het idee ontstaan om te beginnen met het bloggen. ( Helaas zijn deze blogs allemaal weg). En in Juli 2020 zijn we begonnen met ons YouTube kanaal. We laten vele leuke uitjes zien, leuke vakanties en hebben ook dag vlogs gemaakt. Momenteel zijn we nog zoekende wat qua vloggen het beste bij ons past aangezien we vele passies en hobby’s hebben.de voeten van familie Broeders  

Verder heeft Denise in het verleden al geblogd, de sites waren echter heel traag maar nu hebben we ons er beter in verdiept, waardoor het bloggen op deze site alleen nog maar leuker zal gaan worden.  

Ferry werkt bij een bedrijf als assemblage medewerker in overkappingen. Denise zit momenteel in een burn-out. (Door dingen die in het verleden zijn gebeurd op het werk ) . Hier zullen mogelijk nog wel blogs over komen.  

Voor ontspanning is Denise begonnen met creatief bezig zijn met de Cricut. Aangezien Ferry kan ontwerpen en bewerken van afbeeldingen en Denise het heel erg leuk en ontspannen vind, creatief bezig te zijn, heeft Ferry een webshop gemaakt. De creatieve creaties worden daar geplaats en bij interesse maken we met veel passie en liefde de creatie voor de koper.  

Nou dat is het zon beetje hoe het begon en hoe we tot ons hobby’s zijn gekomen.  

Mochten jullie vragen hebben stel ze gerust.!